פרוייקטים

|

050-5255700

avner@avnerkatz.co.il

בתים פרטיים

קריית אונו

מיקום

קונספט

בית בסגנון מודרני, חזית דומיננטית ומרשימה כלפי חוץ

.ביחד עם עיצוב אינטימי ו"עוטף" מבפנים

עקרונות אדריכליים

 הסגנון הקיים מפנה את מקומו לבתים מודרניים ובנפח גדול בהרבה כתוצאה מגודל מגרש וזכויות בניה. זהו בית בסגנון מודרני, עם חזית דומיננטית רחבת ממדים. המגרש הצר חייב "פתיחת הבית" לצדדים, ולכן תוכנן במרכזו פטיו המשקיף לקיר מפל ובריכת נוי

.המשמשים נקודת מבט מרגיעה הנצפית מחלקי הבית השונים

מכבים

מיקום

קונספט

רצון הלקוח היה בית כפרי עם סממנים מאפיינים של עץ, לבנים ורהוט מסוגנן. זאת ליצור תחושה של בית חם ולא חשוף מידי

.לסביבה

עקרונות אדריכליים

הבית עוטף רחבה חיצונית מקורה בפרגולה וצופה לבריכת שחיה המשמשת לפעילות חברתית ענפה (בית מארח). המראה החיצוני

.אינו חורג מהסביבה הוותיקה ומשתלב בה היטב

סביון

מיקום

קונספט

.בית בצורת האות "ריש", מקיף בריכת שחיה, חשוף ופתוח לחצר

עקרונות אדריכליים

אופי השכונה הוא בתים בודדים על מגרשים גדולים כשלכל אחד סגנון ומראה שאינם תלויי סביבה וקשורים יותר למושג "הגשמת חלום" של הלקוח. הבנין בקו מודרני אך בנוי מחומרים שנועדו

לייצר חמימות ואוירה ביתית למרות גודל החללים. הבית אינו

.מתיישר" עם סגנון מוכר ומתויג, ובכך ייחודו"

כפר מע"ש

מיקום

קונספט

 בית חד קומתי מופרד לשני אגפים ע"י כניסה ופטיו, סגנון מודרני

.עם גג שטוח ובגווני שחור, לבן ועץ

עקרונות אדריכליים

בית בסביבה "כפרית לשעבר" עם סממנים של נחלות גדולות, החלקה בת 2.5 דונם אפשרה בית חד קומתי מופרד לשני אגפים ע"י כניסה ופטיו. למרות הבידול הסגנוני משתלב הבית בסביה הירוקה

.בגלל הפרופיל הנמוך והחזית המאופקת

סביון

מיקום

.מבנה מלבני לינארי המשלבת איזון אדריכלי של כפרי ומודרני

קונספט

התכנון בקומה אחת אפשר להציג גג דו שיפועי מעץ מעל החלל המארח ובכך משפיע בצורה ברורה על אווירת המקום. הפרדת אגפי המגורים והחלל הציבורי של הבית, יצרו אתגר תכנוני של יחסי

.הפונקציות בתוך הבית, והקשר של כל אחת מהן לחצר

עקרונות אדריכליים

כפר סבא

מיקום

."בית בסגנון "כפרי לייט

קונספט

 המעטפת מתאימה עצמה לסגנון הבינוי בשכונה והפנים מתוכנן

.בסגנון מודרני ועכשווי יותר

עקרונות אדריכליים

בית ספר לאיפור

סוג

תל אביב

פרויקטים שונים

סוג

כל הארץ

מיקום

תאור

פרוייקט מאתגר ויוצא דופן של בית ספר לאיפור הממוקם בבניין היסטורי בתל אביב. חשיפת קירות המבנה שנבנו מלבני סיליקט בתוספת גווני הלבן, המראות והתאורה הייחודית הפכו את המקום

.לבעל אוירה יוצאת דופן וייחודית

מבחר פרויקטים בסגנונות מגוונים המושפעים ממאוויי הלקוח ורצונותיו. עיקר ההשפעה עליו מהמוכר והידוע, מהנעשה בארץ

.ובעולם, וגם מחלומות אישיים

 

מיקום

תאור

פרוייקטים נוספים

|

   |     אבנר כץ - אדריכל, כל הזכויות שמורות  ©      |     רחוב החרושת 11, רמת-גן     |     טלפון: 050-5255700